Thursday, November 3, 2016

პიცა

საშუალო თავი ყვევილოვანი კომბოსტო გავთუთქოთ, დავაცდოთ დაიწუროს საწურავაზე და გავატაროთ ხორცსაკეპში. გავატაროთ ნახევარი კილო საქონლის ხორცი, დავჭრათ 2 - 2 წითელი და მწვანე ბულგარული, ქინძი და ოხრახუში. 2 კვერცხი გავთქვიფოთ ცოტა რძესა და ხაჭოსთან ერთად. გაზის ღუმელის ჟარუნაზე გადავაკრათ ფოლგა, მოვუსვათ სალფეტკით ერთი ს/კ ზეთი, გავშალოთ ზედ გატარებული კომბოსტო, მერე ფარში, სახლში გაკეთებული პომიდორი მოვასხი, მერე მოვაყაროთ ბულგარული და მწვანილი. ზემოდან მოვასხათ კვერცხიანი მასა, სასუალო ცეცხლზე გამოვაცხე დაახლოებით ერთი საათი

No comments:

Post a Comment