Monday, October 31, 2016

დუკანური ტორტი




2 კვერცხი, 2 ს/კ სიმინდის სახამებელი, 2 ს/კ უციმო რძის ფხვნილი 3 ს/კ სტევია( კრისტალური დამატკბობელი), 1ჩ/კ გამაფხვიერებელი.
მზადდება როგორც ტორტის ბისკვიტი და გემოც ისეთივე აქვს.
ჯერ ცილა ამოგვყავს კარგად ვამატებთ დამატკბობელს, შემდეგ გულებს, შემდეგ წინასწარ ერთმანეთში შერეულ მშრალ ინგრედიენტებს და ვურევთ უკვე კოვზით და არა მიქსერით. ღუმელს ვაცხელებთ 180გრადუსამდე და ვაცხობთ 20-25 წუთი. ყალიბი მაქვს 20-20ზე, ვუფენთ საცხობ ქაღალდს.
კრემი ნუთელას შოკოლადი დუკანურად ან კრემისებრ ხაჭოს + ნუთელა დუკანურად.


No comments:

Post a Comment