Monday, October 31, 2016

ქათმის ხალადეცი

ოვხარშავთ ქათამს ოღონდ წყალს ორჯერ შეუცვლი კარგად რომ ჩაიშლება ამოვიღებთ ხორცს და შევკაზმავთ სითხეს გამორთულ ცეცხლზე ამასობაში ხორც დავანაწევრებთ და მწვანილთან ერთად ჩავყრით ფორმაში ..სითხეს დავადგამთ ცეცხლზე და ჩავყრით ჟელატინს ერთ სუფრის კოვზს და მივიყვანთ ადუღებამდე შემდეგ ამ სითხეს ჩავასხამთ ხორც რომელიც უკვე ფორმებშია და გავაციებთ ვსიო ეგ არის რა


No comments:

Post a Comment