2 ს.კ ქატო
2 ს.კ მაწონი
2 ს.კ სიმინდის სახამებელი
2 კვერცხი
1 ჩ.კ ხსნადი ყავა
1 ჩ.კ კაკაო
1/2 ჩ.კ გამაფხვიერებელი, ვანილი,
და დანის წვერით სოდა და დამატკბობელი გემოვნებით. მე 2 ს.კ გავუკეთე.
მოკლედ ვურევთ მშრალ ინგრედიენტებს. შემდეგ კვერცხის ცილას ავთქვიფავთ ცალკე, შევურევთ გულს. შემდეგ მაწონს და დამატკბობელს და მოვურევთ კოვზით და ამ მასას შევურევთ უკვე შერეულ მშრალ ინგრედიენტებს. 250 გრ. გამოვაცხე.

No comments:
Post a Comment