ბლინს ვაცხობთ უშაქროდ ქატოთი. გააცალკევეთ 2 კვერცხის გული და ცილა. გულში შეურიეთ 2ს/კ ხაჭო, მარილი, 1 კოვზი მაწონი და 2 კოვზი ქატო. ცილით ამოიყვანეთ ბეზე, შეურიეთ ორივე მასა ერთმანეთს და დაბალ ცეცხლზე უცხიმოდ გამოაცხვეთ, უმჯობესია ტაფას ზეთიანი სალფეტკი მოუსვათ ოდნავ. შიგთავსს რაც შეეხება მაწონში აურიეთ უშაქრო აჯიკა და მარილი
სოუსი: საქონლის მჭლე ხორცი დაბეგვეთ და შეწვით უცხიმოდ ღუმელში. დაჭერით წვრილად. ხახვი ბულგარული და პომიდორი დაჭერით და ტაფაზე წყალთან ერთად მოთუთქეთ. ეს ყველაფერი გადაახვიეთ ბლინში და მზადაა. უგემრიელესია

❤

❤
No comments:
Post a Comment