Monday, October 31, 2016

შოკოლადი დუკანურად



შოკოლადის მინანქარი თუ კრემი, იგივე ნუთელა;) 2ჩ/კ კაკაო, 3 ჩ/კ დამატკბობელი სტევია(კრისტალური, მწიკვი მარილი და უცხიმო რძე. დაბალ ცეცხლზე მოვშუშოთ და მზად არის.
დღევანდელი ქატოს ნორმა ორ ნაწილად გავყავი, ერთ ნაწილს სტევია დავუმატე და ისე გამოვაცხვე, მერე ეს მინანქარი გადავუსვი და ყავასთან ვისიამოვნე, მეორე ჩვეულებრივ პურად გამოვაცხე.
2 ს/ კ შვრიის ქატო, 1,5 ხორბლის ქატო. 1 ს/კ კრემისებრი უცხიმო ხაჭო, ~ 2/3 სკ უცხიმო რძე + სელის თესლი(ჯანმრთელობისთვის, შეუცავს ომეგა 3-ს) მარილი და თუ ტკბილი გნებავთ + სტევია. მიკროტალღოვანში 4 წუთი და მზად არის. ან აირღუმელში 200-ზე 25 წუთი?


No comments:

Post a Comment